Sijaistaja-Sairaanhoitaja - Kaarinan kaupunki

Sijaistaja-Sairaanhoitaja - Kaarinan kaupunki

Etsimme nyt Kaarinan terveyskeskukseen joukkoomme vahvistusta ja haemme ammattitaitoista sairaanhoitajaa sijaistajan vakituiseen työsuhteeseen. Työskentely periaatteitamme on yhdessä, avoimesti ja asiakaslähtöisesti.

Sairaalan sijaistaja-sairaanhoitaja työskentelee terveyskeskuksen sairaalan osastoilla, kotisairaalassa, mielenterveys-ja päihdeyksikkö Vintissä sekä hengityshalvaustiimeissä sisäisenä sijaisena. Sijaistajan sijoituspaikka vaihtelee päivittäin eri yksiköiden tarpeiden mukaan. Työ on monipuolista ja haastavaa vaihtelevissa tehtävissä. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, mutta yövuoroja voidaan tehdä myös tarvittaessa.

Kelpoisuusehtona sijaistaja-sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys ja laillistus.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Hakemallamme henkilöllä on hyvät asiakaspalvelutaidot ja aktiivinen työote. Edellytämme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta, koska työ tehdään monessa eri yksikössä ja sijoitusyksikkö voi muuttua toisinaan nopeastikin. Arvostamme lisäksi ongelmanratkaisukykyä, kokonaisuuksien hahmottamista sekä hyvää organisointikykyä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja vaihtelevat tehtävät sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Osastonhoitaja Riikka Apiainen
puh. 050-3145264
Johtava ylihoitaja Pia Kirjonen
puh. 050-5954001
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito ja Terveyskeskuksen sairaala , Terveyskeskuksen sairaala
Osoite: Voivalantie 5, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan