test

Sijaisuudet, Ensihoitopalvelut

Hakuaika päättyy  31.5.2023 14:00

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Ensihoitopalvelu

Haemme työntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin ensihoitopalveluihin. Sijaisuuksia on tarjolla ensihoitajille, sairaanhoitajille ja lähihoitajille. Kelpoisuusehtona on lähihoitajalta ensihoidon suuntautuminen ja sairaanhoitajalta ensihoitoasetuksen 8 § mukainen ensihoidon suuntaava koulutus tai ensihoitaja AMK. Sijaisuuksiin voi hakea myös ensihoitajan AMK opiskelijat tai sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 op ammatillisia opintoja suoritettuna sekä pohjakoulutuksena lähihoitaja.

Etelä-Pohjanmaan ensihoitopalvelun asemapaikat sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Alajärvi, Alavus, Ilmajoki, Jalasjärvi, Kauhajoki, Kauhava, Kurikka, Lappajärvi, Lapua ja Seinäjoki.

Tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevaa C1-ajokorttia. Eduksi katsotaan työkokemus ensihoidon tehtäväkentässä sekä toiminta-alueen tuntemus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitusta henkilöstö voidaan hänen suostumuksellaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.

Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Seinäjoki 18.1.2023.

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Resurssipalvelut, Palveluesimies Marja Isosaari
puh. 050 474 2400
marja.isosaari(at)hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan