test
Sijaisuudet ja keikkatyöt - Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä

Pidätkö vaihtelevista työpäivistä, toisten auttamisesta ja uuden oppimisesta? Hae sijaiseksi Pohjanmaan hyvinvointialueelle, pääset tekemään tärkeää työtä!

Meillä on tarjolla eri pituisia keikkatöitä ja sijaisuuksia hoitajille ja sairaanhoitajille sekä alan opiskelijoille. Voit vaikuttaa työaikoihisi ja työskennellä joustavasti esimerkiksi opintojen ohella.

Hoitajan ja sairaanhoitajan sijaisuuksia on kotihoidossa, kotisairaalassa, kotisairaanhoidossa, kotiuttamistiimissä, palveluasumisessa, terveyspalveluissa, vammaispalveluissa sekä kaupunginsairaalan eri osastoilla.
Sairaanhoitajan tehtäviin edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Sijaisuuksia voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävä opintopistemäärä (140 op).

Lähihoitajan sijaisuuksissa opiskelijalta edellytetään riittävää määrää suoritettuja lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopintoja. Opiskelijalla tulee olla suoritettuna hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen tutkinnon osa. Huomioimme lähihoitajan sijaisuuksiin myös alkuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat ja vammaispalveluun sosionomiopiskelijoita.

Jätä hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta yllä mainittujen yksiköiden sijaisuuksiin. Kerro meille itsestäsi, toiveistasi ja missä olet kiinnostunut työskentelemään. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, mikäli meillä on tarjottavana sinulle sopiva työpaikka.


Huom! Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen yksiköt siirtyvät osaksi Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymää 1.1.2022.
Jos olet jättänyt hakemuksesi aiemmin Vaasan kaupungin keikkatyöilmoituksen kautta ja sinut on hyväksytty sijaiseksi, tulee sinun jättää uudelleen hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta, jotta saat jatkossakin sijaistarjouksia.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riikka Silorinne p. 040 5053743
Niina Kujanpää p. 040 1950091
Terhi Koitto p. 040 7769272
Eeva Ekola p. 040 564 8132

Lisätietoja

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä, Avoin (Hyvinvointialue)

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän muodostaa kolmetoista Pohjanmaan kuntaa. Kuntayhtymä järjestää vuoden 2022 alusta lähtien sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon alueellaan.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat