test

Sijaisuudet ja keikkatyöt

Hakuaika päättyy  31.12.2023 15:00

Pidätkö vaihtelevista työpäivistä, toisten auttamisesta ja uuden oppimisesta? Hae sijaiseksi Pohjanmaan hyvinvointialueelle, pääset tekemään tärkeää työtä!

Meillä on tarjolla eri pituisia keikkatöitä ja sijaisuuksia hoitajille ja sairaanhoitajille sekä alan opiskelijoille. Voit vaikuttaa työaikoihisi ja työskennellä joustavasti esimerkiksi opintojen ohella.

Hoitajan ja sairaanhoitajan sijaisuuksia on kotihoidossa, kotisairaalassa, kotisairaanhoidossa, kotiuttamistiimissä, palveluasumisessa, terveyspalveluissa, vammaispalveluissa sekä kaupunginsairaalan eri osastoilla. Sairaanhoitajan tehtäviin edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Sijaisuuksia voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävä opintopistemäärä (140 op).

Lähihoitajan sijaisuuksissa opiskelijalta edellytetään riittävää määrää suoritettuja lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopintoja. Opiskelijalla tulee olla suoritettuna hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen tutkinnon osa. Huomioimme lähihoitajan sijaisuuksiin myös alkuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat ja vammaispalveluun sosionomiopiskelijoita.

Jätä hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta yllä mainittujen yksiköiden sijaisuuksiin. Kerro meille itsestäsi, toiveistasi ja missä olet kiinnostunut työskentelemään. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, mikäli meillä on tarjottavana sinulle sopiva työpaikka. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, viimeisimmän opintosuoritusotteen sekä mahdolliset muut todistukset.

Vaasan keskussairaalan yksiköihin keikkailu tapahtuu SoTenderin kautta.

Riikka Silorinne p. 040 5053743 (Palveluasuminen, Laihia)
Terhi Koitto p. 040 7769272 (Yleislääketieteen osastot, kotihoito, terveyspalvelut)
Eeva Ekola p. 040 564 8132 (Vammaispalvelut)
Tarja Mäntylä p. 040 195 0091 (Palveluasuminen, Laihia)

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan