test
Sijaisuudet ja keikkatyöt Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelualueella - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelualue etsii työntekijöitä lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön ympäri vuoden. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin. Keikkatyöt ovat alan opiskelijoille hyvä tilaisuus hankkia alan monipuolista työkokemusta ja lisätienestejä opiskelujen aikana.

Vanhus- ja vammaispalveluiden sekä terveyspalveluiden tehtäviin haetaan erityisesti lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä alalla opiskelevia. Avoinna on myös jonkin verran avustavia tehtäviä. Joissain tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hae sijaiseksi sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksesi perusteella kutsumme sinut esittämään alkuperäiset työ-, opiskelu- ja tutkintotodistuksesi. Samalla käymme kanssasi läpi tarkemmin yksilölliset työskentelymahdollisuudet ja rekisteröimme sinut sijaiseksi.

Sijaisuuksien ja keikkatöiden välittämiseen käytämme sähköistä rekrytointijärjestelmää Kuntarekryä. Kun sinut on rekisteröity sijaiseksi, saat keikkatarjouksista ilmoituksen sähköpostitse ja voit ilmoittaa kiinnostuksesi niihin keikkakalenterin kautta. Opastusta ja ohjeistusta saat hyvinvoinnin sijaisvälityksestä.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvoinnin sijaisvälitys
040 655 0064
hyto.sijaisrekry@turku.fi
Työnhakukäynnit Kauppatorin Monitorissa arkisin ilman ajanvarausta klo 9-11.30 ja ajanvarauksella klo 12-15.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelualue on osa Turun kaupungin isoa organisaatiota ja alallaan alueen suurin työnantaja. Meillä työntekijällä on ison organisaation edut ja mahdollisuudet. Hyvinvointialan yksiköt ovat erittäin monipuolisia ja kooltaan työntekijäystävällisiä. Yksiköissä on mahdollista tehdä alan töitä yhdessä mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa.

Sinulle suositellut työpaikat