test

Sijaisuudet sosionomeille ja sosiaalityöntekijöille

Hakuaika päättyy  31.12.2023 15:00

Meillä on Satakunnan hyvinvointialueella tarjolla sosionomeille ja sosiaalityöntekijöille paljon erilaisia työllistymismahdollisuuksia. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja siten myös potilaan hoitoa ja niihin käytettäviä tiloja. Työnkuva on yksiköstä riippuen hyvin erilainen. Ammattinimikkeiden alle sisältyy paljon erikoisosaamista. Työtä on tarjolla erityis- ja sairaalapalveluissa, aikuisten palveluissa, lasten- ja nuorten palveluissa sekä ikääntyneiden palveluissa.

Jättämällä hakemuksen ilmoitat kiinnostuksesi työskennellä sosionomina, sosiaaliohjaajana tai sosiaalityöntekijänä yksiköissämme, joissa on tarjolla sijaisuuksia potilas- tai asiakas- ja henkilökuntatilanteemme mukaan. Tehtäviin haemme sosiaalialan ammattilaisia ja työntekijätarpeemme mukaan myös alalla opiskelevia. Työtä on tarjolla eri puolilla maakuntaa, joten kerrothan hakulomakkeella toiveesi paikkakunnista ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Sosionomilta edellytämme sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteista tutkintoa, sosiaalityöntekijältä sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. sekä kaikissa tehtävissä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Alan opiskelijalta edellytämme, että olet suorittanut vähintään 2/3 opinnoistasi.

Täytä sähköinen hakemus, siitä muodostuu samalla CV. Käymme rekrytointipalveluissa säännöllisesti läpi saapuneita ja päivitettyjä hakemuksia. Hakemuksen lähetettyäsi, voit olla itse yhteydessä rekrytointipalveluihin (rekrytointi@sata.fi) haastattelun sopimiseksi. Haastattelussa käydään läpi, missä yksiköissä voisit työskennellä. Huolehdithan, että hakemuksesi on ajan tasalla työ- ja elämäntilanteesi muuttuessa päivittämällä hakemustasi itse tai ottamalla yhteyttä rekrytointipalveluihin.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi,
Arja-Leena Kukkola / 044 701 1852 tai
Juuli Ylikoski / 044 707 6979

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialuetta valmistellaan palvelut edellä, ihmiskeskeisesti. Meidän tavoitteenamme on parantaa satakuntalaisten peruspalveluja. Hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Uudistuksen myötä hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja. Sen palveluksessa tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan