Sijaisuuksia kehitysvammapalveluissa - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiirin sosiaalipalvelujen toimialue on dynaaminen ja kehittyvä kehitysvammaisten ja muiden oppimisessa ja ymmärtämisessä tukea tarvitsevien palvelujen sekä erilaisten työllistämispalvelujen järjestäjä. Tarpeita vastaavien ja tarkoituksenmukaisten palvelujen avulla pyritään turvaamaan palvelujen käyttäjen hyvä elämänlaatu. Sosiaalipalvelut on panostanut autismikuntoutuksen kehittämiseen vuosikymmenien ajan. Sosiaalipalvelujen toimialue täyttää ISO 9001:2008 laatujärjestelmän vaatimukset.

Sosiaalipalvelujen toimialueella on haettavana eripituisia määräaikaisia ohjaajan, hoitajan ja sairaanhoitajan ja laitoshuoltajan sijaisuuksia ympäri vuoden. Avoimet sijaisuudet ovat Antinkartanon kuntoutuskeskuksessa Ulvilassa sekä asumispalveluissa eri paikkakunnilla.

Tehtäviin haetaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalla opiskelevia. Eduksi katsotaan perehtyneisyys kehitysvammahuoltoon sekä hygieniapassi.

Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä työntekijätilanteemme mukaan! Hakemuksia käy läpi säännöllisesti sosiaalipalvelujen rekrytoija Marika Paunu, joka myös vastaa tehtäviin liittyviin kysymyksiin (p. 050 473 5357).

Sähköisen hakemuksen jättämiseen liittyvissä asioissa auttaa Rekrytointiyksikkö: puh. 044 707 6979/ 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Marika Paunu
Sosiaalipalvelut, rekrytoija
050 473 5357
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue, Asumis- ja kuntoutuspalvelut
Osoite: Pori, Ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.