Skip to main content
test
Sijaisuuksia  Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Tervetuloa meille töihin!

Etsimme Sinua ahkeraa ja motivoitunutta ammattilaista tai opiskelijaa eripituisiin sijaisuuksiin terveys-, sosiaali-, tuki- ja ikäihmisten palveluihin esim. lähihoitajia, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosiaaliohjaajia/sosionomeja, sosiaalityöntekijöitä, hoitajia, fysioterapeutteja, sairaalahuoltajia jne.

Sijaisuuksia on tarjolla koko Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella mm. kotihoidossa, tehostetun palveluasumisen yksiköissä sekä sairaalaosastolla. Ilmoita hakuilmoituksessa mielenkiintosi kohteet tai yksikkö, jossa haluaisit työskennellä.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään sopivan hakijan ilmaannuttua.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisesti. Mahdollisen haastattelun yhteydessä hakijan tulee esittää alkuperäiset työ-, opiskelu- ja tutkintotodistukset. Tehtävissä edellytetään työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48 §), josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto.

Lisätietoja

http://www.kaksineuvoinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikko Sari Kuikka puh. 040 183 6398 ja sijaisrekrytoijat puh. 050 405 6739. Sähköpostit meilletoihin(at)kaksineuvoinen.fi tai rekrytointi(at)kaksineuvoinen.fi.

Lisätietoja

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa Evijärven ja Kauhavan koko sosiaali- ja perusturvasta. Asukasmäärä on n. 18 000. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamisessa ja kehittämisessä. Tarjoamme henkilöstöllemme haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Vakinaisen henkilökunnan kokonaismäärä on noin 620.

Sinulle suositellut työpaikat