Skip to main content
test
Sijaisuuksia lähi- ja sairaanhoitajille - Porin kaupunki

Tule kesätöihin Porin perusturvan iäkkäiden asumispalveluihin. Tehostetun palveluasumisen yksikkömme sijaitsevat Porissa, Ulvilassa, Laviassa ja Merikarvialla.
Haemme vuosilomasijaisiksi lähihoitajia, sairaanhoitajia tai hoitoalan opiskelijoita. Työsi alkaa sopimuksen mukaan ja työhaastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.
Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille, joiden toimintakyky on alentunut siten, että he eivät ole enää selviydy kotona kotihoidon ja tukipalveluiden turvin. Kaikissa tehostetun palveluasumisen yksiköissä toimitaan asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa, toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arviointia sekä viriketoimintaa. Lähes kaikissa yksiköissä on mm. Sävelsirkku käytössä. Myös omaisyhteistyö on meille tärkeää.
Lähihoitajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§:n 1 mom.) mukainen nimikesuojatun tai laillistetun ammattihenkilön pätevyys. Lähihoitajan sijaisuuteen tulevalla lähihoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 90 op tai opintojen alkuvaiheessa olevalla sairaanhoitajaopiskelijalla vähintään 60 op.
Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Sairaanhoitajan sijaisuuteen tulevalla sairaanhoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 op.
Työntekijällä tulee olla myös tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukainen suoja.
Toivomme, että sinulla on LOVE-tentti suoritettuna, mutta on myös mahdollista suorittaa se meillä heti työn alkaessa. Kannattaa laittaa hakemus iäkkäiden asumispalveluihin, vaikka opintopisteesi eivät riittäisi lähihoitajan tai sairaanhoitajan sijaisuuksiin, sillä meillä on myös muita tehtäviä hoitoalan opiskelijoille tarjolla.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä tehdään yhteenveto valintatilannetta varten.
Aloita kohdasta "hae työpaikkaa" ja rekisteröidy sähköiseen hakemukseen, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ohjelmaan ja täyttämään hakemuksesi.
Mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.
Lisää sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989, p. 044 701 3421 ja 044 701 1852

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Iäkkäiden palveluiden päällikkö Sari Lähdeniemi p. 044 701 4575
Iäkkäiden palveluiden esimies Terhi Lammi p. 044 701 0323

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Iäkkäiden palvelut, Ympärivuorokautinen hoito, Tehostettu palveluasuminen

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat