Skip to main content
test
Sijaisuuksia, monipalvelutyöntekijä/laitoshuoltaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin konsernipalveluissa julistetaan haettavaksi 21.2.2023 klo 12.00 mennessä

- siivous- ja ateriapainotteisia monipalvelutyöntekijöiden sijaisuuksia, kesto 1pv - 4kk
- laitoshuoltajan sijaisuuksia, kesto 1pv - 4kk

Haemme sijaisia osaksi Nokian kaupungin ateria- ja siivouspalvelujen toimintaa. Kyseessä on pääasiassa ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö, laitoshuoltajan sijaisuuksissa tehtävät painottuvat siivouspalveluun.

Siivous- tai keittiöalan perus/ammattitutkinto ja työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen.

Tässä on loistava mahdollisuus vaikkapa opiskelijalle tienata opintojen ohessa. Meillä on työtä tarjolla sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti.

Monipalvelutyöntekijän sijaisuuksien työpaikat sijaitsevat päiväkoti- ja koulukohteissa. Tehtävissä edellytämme asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta. Sinun tulee pystyä myös kommunikoimaan työyhteisön ja asiakkaan kanssa suomen kielellä. Olethan valmis työskentelemään tarvittaessa sekä aamu- että iltavuoroissa ja toisinaan myös viikonloppuisin.

Pääset työskentelemään erilaisissa asiakasympäristöissä puhtaanapidon ja ateriapalveluiden tehtävissä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, työvaatteet sekä savuttoman työympäristön. Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 6.00-18.00.

Ateriapainotteisen monipalvelutyöntekijän eduksi katsotaan hyvä erityisruokavaliotuntemus ja kokemus ammattialalta. Siivouspainotteisen monipalvelutyöntekijän eduksi katsotaan eri siivousmenetelmien ja -laitteiden hallinta sekä kokemus ammattialalta.

Monipalvelutyöntekijöiltä vaaditaan myös hygieniapassi.

Monipalvelutyöntekijän palkka tehtävästä riippuen 2035,85 - 2160,00 €/kk
Laitoshuoltajan palkka kohteesta riippuen 2015,75€/kk

Teemme haastatteluita jo hakuaikana. Työssä noudatetaan yleistyöaikaa (38,25h/vko). Koeaika on maksimissaan puolet työsuhteen pituudesta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heini Vähä-Ruohola, palveluesimies, 040 1682 319
heini.vaha-ruohola@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, konsernipalvelut, ateria- ja siivouspalvelut

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1900 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Täällä syntyy uutta.


Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat