test
Sijaisuuksia päiväkodilla ja koululla - Posion kunta

Rekrytoimme sijaisuuksiin eri aloille valmistuneita ammattilaisia sekä alalle opiskelevia osaamisen mukaisiin tehtäviin. Sijaisuuksia on tarjolla eri aikoina, oma kiinnostus ja toivomukset huomioiden.

Posion päiväkodissa on kolme osastoa, joista yksi tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa. Päiväkoti on 44-paikkainen ja siinä on kolme ryhmää; 0-4-vuotiaiden ryhmä, vuorohoitoryhmä ja pikkueskareiden ryhmä. Posion varhaiskasvatukseen kuuluu myös ryhmäperhepäiväkoti Ryhmis ja peruskoululla esiopetusta täydentävä aamu- ja iltapäivätoiminta. Olemme mukana 2-vuotisessa esiopetuskokeilussa.

Posion peruskoulu on kunnan ainoa perusopetusta antava 0-9 luokkien yhtenäiskoulu, opettajakunta on lukion kanssa yhteinen. Samassa kiinteistössä toimiva Posion lukio on keramiikka- ja liikuntapainotteinen, hyvistä tuloksistaan tunnettu pieni lukio. Koululla toimii aamupäiväkerho klo 6.30-8.45 sekä iltapäiväkerho klo 13-16.30. Koululla sijaisuuksia on tarjolla sekä opettajille että koulunkäynninohjaajille.

Sijaisuuksiin valittujen on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Posion kunta on savuton työyhteisö.


Jotta voisimme tarjota sinulle sijaisuuksia, tarvitsemme joko hakemuksen Kuntarekry-järjestelmässä, tai yhteydenoton päiväkodille ja/tai koululle.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset sijaisuuksiin:


Lisätietoja

http://www.posio.fi
http://www.posiolapland.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. varhaiskasvatuksen vastaava Tiina Krank: 040 8012 390, tiina.krank@posio.fi
Posion peruskoulun ja lukion rehtori Salla-Maarit Toivanen: 040 8012 412, salla-maarit.toivanen@posio.fi
Hyvinvointipalveluiden palvelujohtaja Marjo Paloniemi: 040 8012 370, marjo.paloniemi@posio.fi

Lisätietoja

Posion kunta, Hyvinvointipalvelut, Sivistyspalvelut, Esi-, perus- ja lukiokoulutus

Posion kunta

Posiolla luonto ja kulttuuri yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.

Riisitunturin kansallispuiston laelta avautuu näkymät Euroopan suurimman lähteen, Kitkajärven, ylle. Hellepäivinä posiolaiset rentoutuvat Livojärven kilometrien pituisilla hiekkarannoilla. Korouoman rotkolaaksossa tunnet jääkauden voiman ympärilläsi ja talvella siellä pääset ihailemaan Suomen suurimpia jääputouksia.

Pentikin keramiikkatehdas, kulttuurikeskus Pentik-mäki sekä paikalliset keraamikot luovat ainutlaatuisen taiteilijoiden yhteisön. Uusi kuntosali, jäähalli ja aktiivinen kansalaisopisto mahdollistavat hyvät harrastusmahdollisuudet.

Eteläisessä Lapissa sijaitseva yli 3000 asukkaan Posio on yhteisöllinen ja kestävästi kehittyvä. Täällä on tilaa hengittää: kunnassa on yksi neliökilometri maata jokaista asukasta kohden. Meiltä löytyy runsaasti retkeilyreittejä, hiihtolatuja ja paljon vesistöjä.

Posiolla saat kokea kaikki pienen paikkakunnan hyvät puolet sekä hyvät peruspalvelut käyttämättä aikaa ruuhkiin ja jonottamiseen. Tarvittaessa kaupunkiinkin pääsee nopeasti. Meiltä on vajaan tunnin ajomatka Kuusamoon, lähes kaksi Rovaniemelle ja melkein kolme tuntia Ouluun.

Lisätietoja Posiosta: www.posio.fi


Osoite: Kirkkotie 1, 97900 Posio
Posion kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat