Skip to main content
test

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä tilapäisenä työntekijänä koulussa. Tarvitsemme henkilöstöä, joka voi tulla lyhyellä varoitusajalla, mutta myös henkilökuntaa, joka voi sijaistaa pidemmän aikaa. Opettajansijaisuuksia on luokanopettajasta - aineenopettajaksi, ilmoita missä yksikössä ja tehtävässä haluat ensisijaisesti työskennellä.

Olet joustava, avoin, täsmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme suuresti sitoutumistasi ja vastuullisuuttasi.
Peruskoulussa työskennelläksesi sinun on toimitettava myös rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen. Voit pyytää otteen itse osoitteesta www.oikeusrekisterikeskus.fi/.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus. Huomioimme rekrytoinneissa alan kovat konkarit sekä alasta kiinnostuneet uudet tekijät.

Kysymyksiin vastaa sivistysjohtaja Hanna Lintupuro 0400 244 278 hanna.lintupuro@ylitornio.fi ja Ainiovaaran peruskoulun rehtori Jouni Vuontisjärvi 040 847 2172 jouni.vuontisjarvi@ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hanna Lintupuro 0400 244 278 hanna.lintupuro@ylitornio.fi ja Ainiovaaran peruskoulun rehtori Jouni Vuontisjärvi 040 847 2172 jouni.vuontisjarvi@ylitornio.f

Lisätietoja

Ylitornion kunta, Sivistysosasto, Ainiovaaran peruskoulu

Sinulle suositellut työpaikat