Sijaisuuksia perusturvassa - Viitasaaren kaupunki

Wiitaunionin sijaisrekrytointi tarjoaa lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, ohjaajille, sosiaali- ja perhetyöntekijöille sekä alojen opiskelijoille monipuolisia työtilaisuuksia eripituisiin sijaisuuksiin Pihtiputaalla ja Viitasaarella.
- Sairaanhoitajaopiskelija voi toimia työsuhteessa sairaanhoitajan sijaisena, kun hänellä on suoritettuna 140 opintopistettä (2/3 opinnoista). Terveydenhoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna 180 op (2/3 opinnoista).
- Sairaanhoitajaopiskelija voi toimia työsuhteessa lähihoitajan sijaisena, kun hänellä on suoritettuna 60 op.
- Lähihoitajaopiskelija voi toimia työsuhteessa lähihoitajan sijaisena, kun hänellä on suoritettuna 80 op (2/3 opinnoista) sisältäen Kasvun- ja osallisuuden edistäminen ja Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen -opintokokonaisuudet.
- Sosionomiopiskelija voi toimia ohjaajien ja perhetyöntekijöiden sijaisena, kun suoritettuna on 140 op.
- Sosiaalityöntekijänä voi toimia sosiaalityön ammattiin opiskeleva, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Tarvittavat lääkeluvat (LOVE) on mahdollista suorittaa sijaisuuden alussa.

Lisäksi useimpiin tehtäviin edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstöjohtaja Mervi Pääkkö, puh. 040-5426071 tai mervi.paakko@viitasaari.fi
Otamme yhteyttä sijaiseksi soveltuviin hakijoihin haastatteluajan sopimiseksi.

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, Perusturva

Wiitaunioni on Pihtiputaan kunnan ja Viitasaaren kaupungin muodostama yhteistyön palvelumalli. Palvelut perustuvat molempien kuntien vahvuuksiin. Meillä työskentelee yhteensä noin 1000 ammattilaista. Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella. Tule työyhteisöön, jossa välitämme toinen toisistamme!


Osoite: Keskitie 10, 44500 Viitasaari

Sinulle suositellut työpaikat