Sijaisuuksia puhtaus- ja ruokapalveluihin - Juuan kunta

JUUAN KUNNAN hyvinvointipalveluissa on haettavana

sijaisuuksia ja kesätöitä puhtaus- ja ruokapalveluihin. Haemme lyhyisiin ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita, joustavia ja oma-aloitteisia ja yhteistyökykyisiä ruokapalvelualan ja puhtauspalvelualan työntekijöitä.

Hyvinvointipalvelujen puhtaus- ja ruokapalvelut tuottaa ruokapalveluja ja puhtauspalveluja kunnan sisäisille sekä ulkoisille asiakkaille päiväkoteihin, kouluihin, terveydenhuollon- ja sosiaalipalvelujen toimintapaikkoihin. Ruokapalveluja tuotetaan valmistus- ja jakelukeittiöissä. Tehtäviin kuuluu mm. ruokapalvelualan perustehtävät kuten ateriatuotantoon osallistuminen, asiakaspalvelu, astiahuolto sekä puhtaanapitotyöt. Puhtauspalvelujen työnkuvaan kuuluu puhtauspalvelujen tuottaminen erikohteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena perustehtäviin ruokapalveluissa on hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus ja riittävän pitkä kokemus keittiöalan tehtävistä sekä suoritettu hygieniapassi.

Puhtauspalveluihin koulutusvaatimus on toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan tutkinto tai suoritettuja tutkinnon osia puhtauspalveluista tai vastaava aiempi koulutus tai riittävän pitkä työkokemus ammattisiivouksesta.

Kouluissa ja päiväkodeissa työskenteleviltä vaaditaan lain mukainen rikostaustaote (504/2002). Lisäksi edellytämme vähintään tyydyttävää /hyvää suomen kielen taitoa. Joissakin tehtävissä ajokortti ja auto on välttämätön.

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun. Ilmoita hakemuksessasi oletko kiinnostunut puhtaus- vai/ja ruokapalveluiden sijaisuuksista.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 31.12.2021 klo 12.00. Mahdolliset haastattelut järjestetään tarvittaessa.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Puhtaus- ja ruokapalvelupäällikkö Satu Hyvärinen 040 104 2416, satu.hyvarinen@juuka.fi
Siivoustyönohjaaja Taru Tuononen 040 104 2418, taru.tuononen@juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4 600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta. Puhtaus- ja ruokapalvelut tuottaa ateriapalvelut kouluihin, päiväkoteihin ja sosiaali- ja terveydenhuollon toimipaikkoihin sekä puhtauspalveluja kunnan eri kohteisiin. Juuan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Poikolantie 1, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat