Skip to main content
test
Sijaisuuksia ruokapalvelussa - Muuramen kunta

Tule sijaiseksi Muuramen kunnan ruokapalveluihin!

Ruokapalvelu vastaa kunnan varhaiskasvatuksen, peruskoulun, lukion ja osan henkilöstön ruokailuista. Ruokapalvelu on kunnanhallituksen alainen osasto tukipalveluissa. Työntekijöitä ruokapalvelulla on yli 20 ja toimintaa 9 toimipisteessä. Keskuskeittiöllä valmistetaan valtaosa aterioista. Päivittäin lounaita valmistetaan 2100 annosta.

Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia ruoanvalmistuksen, ruoan pakkaamisen, tarjoiluun, astiahuollon ja puhtaanapidon tehtävissä ravitsemustyöntekijänä ja kokkina. Ruokapalvelussa työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 6-16 välillä.

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on joko tehtävään sopiva perustutkinto / vastaava aiempi koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen ruokapalvelussa työskentelyyn. Kokemus suurtalouskeittiössä työskentelystä on plussaa. Sijaisilta odotamme ennen kaikkea reipasta työotetta ja hyvää asennetta. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Tervetuloa sijaiseksi meille Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ravitsemispäällikkö Ilja Saralahti, puh. 050 435 9788 tai ilja.saralahti@muurame.fi

Lisätietoja

Ruokapalvelu

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat