Sijaisuuksia varhaiskasvatukseen - Juuan kunta

JUUAN KUNNAN hyvinvointipalveluissa on haettavana
sijaisuuksia varhaiskasvatukseen.

Haemme lyhyisiin ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin varhaiskasvatuksen työntekijöitä, sijoituspaikkoina päiväkodit Pikku-Elli ja Puuhelmi kirkonkylällä sekä Ahmovaaran ryhmis.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi koulutus, arvostamme työkokemusta lastenhoidosta. Varhaiskasvatuksessa työskenteleviltä vaaditaan lain mukainen rikostaustaote (504/2002).

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun. Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.
Koeaika mahdollinen, riippuen sijaisuuden kestosta.

Hakuaika päättyy: 31.12.2021 klo 23:00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt varhaisakasvatuspäällikkö Jenna Gröhn, p. 050 533 6707, jenna.grohn@edu.juuka.fi
Vastaava varhaiskasvatuksen opettaja Sari Kuronen, p. 050 477 7585 sari.kuronen@edu.juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on noin n. 4600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta. Varhaiskasvatuksen palvelualueeseen kuuluu päiväkoti Pikku-Elli sekä vuorohoitopäiväkoti Puuhelmi. Lisäksi Juuassa on tarjolla kodinomaista perhepäivähoitoa sekä Ahmovaarassa toimiva ryhmis.

Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi


Osoite: Rakkaudenkuja, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat