Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Hailuodon kunta - Hailuodon kunta

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Hailuodon kunnan perusturvapalveluiden sijaisuuksiin. Haemme sijaisrekisterin kautta sijaisia alle kuuden kuukauden pituisiin tehtäviin.

Tällä hetkellä etsimme ensisijaisesti sairaanhoitajia, lähihoitajia tai alan opiskelijoita, mutta myös hoitoapulaisia perusturvapalveluiden sijaisuuksiin. Sijaisuudet kohdistuvat palvelukoti Saarenkartanoon ja terveyskeskukseen. Ilmoittautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä Monetran rekrytointipalveluiden sijaisvälitykseen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.

Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään sijaishakemusta säännöllisesti.

Rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti edellytetään esitettäväksi, kun työ- tai virkasuhde on voimassa yli kolme kuukautta. Rikostaustaotetta ei tarvitse esittää sijaishaastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Monetra Oy, rekrytointipalvelut, sijaisvälitys
sijaisrekrytointi@monetra.fi
p. 044 703 0623

Hailuodon kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Luovontie, 90480 Hailuoto

Hailuodon kunta www.hailuoto.fi