Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Hailuodon kunta - Hailuodon kunta

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Hailuodon kunnan eri palvelualuiden sijaisuuksiin. Haemme sijaisrekisterin kautta sijaisia alle kuuden kuukauden pituisiin tehtäviin.

Tällä hetkellä etsimme koululle opettajia ja päiväkodille varhaiskasvatuksen opettajia ja lastenhoitajia sekä perusturvapalveluiden sijaisuuksiin sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoitoapulaisia. Etsimme sijaisia myös kirjastonhoitajan tehtäviin. Edellä mainituille aloille opiskelevien henkilöiden toivotaan hakevan sijaisuuksiin. Ilmoittautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä Monetran rekrytointipalveluiden sijaisvälitykseen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.
Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään sijaishakemusta säännöllisesti.

Rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti edellytetään esitettäväksi, kun työ- tai virkasuhde on voimassa yli kolme kuukautta. Rikostaustaotetta ei tarvitse esittää sijaishaastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Monetra Oy, rekrytointipalvelut, sijaisvälitys
sijaisrekrytointi@monetra.fi

Hailuodon kunta
Osoite: Luovontie, 90480 Hailuoto

Hailuodon kunta www.hailuoto.fi