Skip to main content
test
Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Hailuodon kunta - Hailuodon kunta

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Hailuodon kunnan eri palvelualuiden sijaisuuksiin. Haemme sijaisrekisterin kautta sijaisia alle kuuden kuukauden pituisiin tehtäviin.

Tällä hetkellä etsimme koululle opettajia ja päiväkodille varhaiskasvatuksen opettajia ja lastenhoitajia. Etsimme sijaisia myös kirjastonhoitajan tehtäviin. Edellä mainituille aloille opiskelevien henkilöiden toivotaan hakevan sijaisuuksiin. Ilmoittautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä Monetran rekrytointipalveluiden sijaisvälitykseen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.
Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään sijaishakemusta säännöllisesti.

Rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti edellytetään esitettäväksi, kun työ- tai virkasuhde on voimassa yli kolme kuukautta. Rikostaustaotetta ei tarvitse esittää sijaishaastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Monetra Oy, rekrytointipalvelut, sijaisvälitys
sijaisrekrytointi@monetra.fi

Lisätietoja

Hailuodon kunta

Hailuodon kunta www.hailuoto.fi


Osoite: Luovontie, 90480 Hailuoto

Sinulle suositellut työpaikat