Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Kempeleen kunta, ateria- ja puhtauspalvelut - Kempeleen kunta

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Kempeleen kunnan ateria- ja puhtauspalvelualan sijaisuuksiin. Tällä hetkellä etsimme eri pituisiin sijaisuuksiin asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita ateria- ja puhtauspalvelualan työntekijöitä sekä alalle opiskelevia.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös mm. puhelimitse.


Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Sijaisrekrytointi
sijaisrekrytointi@monetra.fi

Kempeleen kunta
Osoite: Kempele

Kempele on reilun 18 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.