Skip to main content
test

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Kempeleen kunnan varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin. Tällä hetkellä etsimme varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia ja erityislastenohjaajia eripituisiin sijaisuuksiin.

Varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan ja erityislastenohjaajan sijaisuuksiin edellytetään ensisijaisesti opetus- ja/tai kasvatusalan opintoja tai varhaiskasvatuksen opintoja. Lisäksi arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvuutta alalle.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös mm. puhelimitse.

Rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti edellytetään esitettäväksi, kun työ- tai virkasuhde on voimassa yli kolme kuukautta.

Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sijaisrekrytointi
sijaisrekrytointi@monetra.fi
p. 044 703 0623

Lisätietoja

Kempeleen kunta

Kempele on reilun 18 600 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.

Sinulle suositellut työpaikat