Skip to main content
test
Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Oulun kaupunki, kotihoito - Oulun kaupunki

Haemme kotihoidon keikkatyöhön ja eripituisiin sijaisuuksiin lähihoitajia ja sairaanhoitajia tai alan opiskelijoita. Jätä hakemuksesi kotihoidon sijaisuuksiin tämän ilmoituksen kautta.

Kotihoitotyö on asiakkaan kotona tehtävää työtä, sisältäen kotisairaanhoitoa ja kotipalvelua. Asiakkaille tarjotaan yksilölliseen palvelutarpeeseen perustuvaa moniammatillista, osaavaa ja laadukasta palvelua. Tavoitteena on mahdollistaa aktiivinen ja turvallinen kotona eläminen. Toiminnassamme on tärkeää kuntoutumista tukeva hoitotyö, arkiliikkumisen tukeminen, turvallinen lääkehoito ja asiakkaan hyvä ravitsemus. Työ on itsenäistä ja monipuolista, osana moniammatillista tiimiä.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi sijaisrekrytointi@monetra.fi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi. Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös esimerkiksi puhelimitse.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sijaisrekrytointi
sijaisrekrytointi@monetra.fi
p. 044 7030623

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut

Oulun kaupunki, www.ouka.fi

Sinulle suositellut työpaikat