Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Oulun kaupunki, opetustoimi ja varhaiskasvatus - Oulun kaupunki

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Oulun kaupungin opetus- ja varhaiskasvatuspalveluiden sijaisuuksiin. Haemme sijaisrekisterin kautta sijaisia alle kuuden kuukauden mittaisiin määräaikaisuuksiin ja lyhyisiin sijaisuuksiin. Ilmottautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri.

Luokanopettajan ja aineenopettajan sijaisuuksia hakevilta edellytetään vähintään kandidaatin tutkintoa suoritettuna ja koulutuksen suuntautumista opetusalalle.

Lastentarhanopettajan, lastenhoitajan ja ryhmäavustajan sijaisuuksiin edellytetään opetus- ja/tai kasvatusalan opintoja tai varhaiskasvatuksen opintoja.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä Rekrytointipalveluihin tapaamisajan sopimiseksi. Henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Opiskelijoilta tarrkistetaan ajantasainen opintosuoritusote. Tapaamisessa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.

Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään hakemusta säännöllisesti.

Rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti edellytetään esitettäväksi, kun työ- tai virkasuhde on voimassa yli kolme kuukautta.

Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä. Perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen määräaikaiset yli 6 kuukautta kestävät tehtävät täytetään julkisella hakumenettelyllä viranhaltijalain mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen yli 6 kuukautta kestävä tehtävä tulee julkisesti haettavaksi omalla ilmoituksellaan eikä tehtäviä täytetä sijaisrekisterin kautta.

Tutustu työnantajaan

Sijaisrekrytointi
sijaisrekrytointi@monetra.fi
p. 044 7030623

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut
Osoite: Oulu

Oulun kaupunki, www.ouka.fi