Skip to main content
test
Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Oulun kaupunki, Oulun kaupunginsairaala - Oulun kaupunki

Hei Sinä hoitotyön ammattilainen tai alan opiskelija!

Tervetuloa työhön Oulun kaupunginsairaalan osaksi moniammatillisia ja innostavia tiimejämme. Haemme keikkatyöhön ja eripituisiin sijaisuuksiin lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita. Voit tutustua Oulun kaupunginsairaalan eri osastoihin tämän linkin kautta https://www.ouka.fi/kaupunginsairaala

Oulun kaupunginsairaalassa sijaiseksi voi tulla niin työuraansa aloittavat kuin jo pidemmän uran tehneet ammattilaisetkin. Sairaalassamme voit suuntautua mm. akuuttiin, kuntouttavaan, palliatiiviseen sekä päihde- ja geriatriseen hoitotyöhön. Työnantajana sitoudumme tukemaan kehittymistäsi osaajaksi urapolku -mallimme avulla.

Kelpoisuutena sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.
Sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna 140 opintopistettä.
Lähi- ja perushoidollisiin tehtäviin edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukaista pätevyyttä. Lähihoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään ensimmäinen harjoittelu ja ensiapu.

Jätä hakemuksesi Oulun kaupunginsairaalan sijaisuuksiin tämän ilmoituksen kautta ja kerro hakemuksellasi mistä osastoista olet kiinnostunut.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä Rekrytointipalveluihin tapaamisajan sopimiseksi. Henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Opiskelijoilta tarkistetaan ajantasainen opintosuoritusote. Tapaamisessa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.

Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään hakemusta säännöllisesti.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/kaupunginsairaala

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sijaisrekrytointi
sijaisrekrytointi@monetra.fi
p. 044 703 0623

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Oulun kaupunginsairaala

www.ouka.fi

Sinulle suositellut työpaikat