Siltainsinööri, Oulun Infra -liikelaitos - Oulun kaupunki

Oulun Infra -liikelaitoksessa on haettavana SILTAINSINÖÖRIN vakinainen tehtävä.

Oulun Infra on Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa kaupungille mm. maanrakennus-, yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapito- sekä ympäristön suunnittelu ja rakentamispalveluja.

Siltainsinöörin tehtävänä on mm. kaupungin taitorakenneomaisuuden hallinta, investointiohjelmien valmistelu sekä suunnitelmien ja toteutusten ohjaus. Tehtävänkuvaan kuuluvat myös kumppanuuksien sekä sopimusten hankinta ja ylläpito sekä valtakunnallisiin verkostoihin ja sidosryhmiin osallistuminen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva teknisen alan korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto sekä kokemusta silloista ja muista taitorakenteista, niiden kunnossapidosta, suunnittelusta tai rakentamisesta. Lisäksi odotamme hyviä yhteistyötaitoja, hankintaosaamista ja aktiivista kehittämisotetta. Tehtävän sisältöä voidaan osin muokata valitun henkilön toiveiden ja osaamisalueiden mukaan (esim. työsuojeluasiat).

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6748/2020. Hakemukset on toimitettava 14.8.2020 klo 15.00 mennessä. Tehtävää sisäisen haun kautta hakeneet huomioidaan tässä haussa.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Pasi Heikkilä, p. 044 703 2122, yksikön päällikkö Esa Partanen, p. 044 703 2140 ja kunnossapitopäällikkö Heikki Tuomaala, p. 044 703 2261. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Oulun Infra
Osoite: Sorvitie 5, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.