Simövervakare - Närpiön kaupunki

Vikarierande simövervakare sökes till Närpes simhall.

Arbetstiden då arbetet börjar är 100% fram till 18.10.2020 med möjlighet till förlängning. Arbetsprocenten kan variera efter 18.10.2020.

Arbetet innehåller kvälls och helgarbete. I allmänhet arbetar man 2-3 kvällskift per arbetsvecka och 1 helgdag varannan vecka.

Simövervakarens uppgift är övervakning av säkerheten och kunderna i bassäng- och kringlokalerna. Förutom vattenräddning ska simövervakaren främja säkerheten förebyggande genom att upprätthålla allmän ordning, instruera kunderna, ingripa vid riskabelt uppträdande samt genom att övervaka konstruktionernas skick och se till att hallen är välstädad.

Du bör ha goda simkunskaper och klara Finlands Simundervisnings- och Livräddningsförbunds simtest för badvakten samt ha kunskaper i första hjälp. Avklarad simlärarutbildning/simövervakarkurs och FH1-kort ses som merit.

Arbetet kräver goda kunskaper i att prata både svenska och finska.

Lön enligt AKTA.

Rekryteringen till tjänsten avslutas då lämplig person hittas.

Läs mer

https://www.narpes.fi/simhallen

Mer om arbetsgivaren

Idrottssekreterare, Ida Marie Hautaoja, tel.nr. 040 1600 754, e-mail ida.hautaoja@narpes.fi

Närpes stad, Bildningsavdelningen, Fritidssektorn, Närpes simhall
Adress: Kyrkvägen 2, 64200 Närpes

Närpes stad har 680 fast anställda och ca 300 visstidsanställda fördelade på ett 40-tal arbetsplatser i vår vidsträckta kommun och är därmed den största arbetsgivaren i Sydösterbotten. Personalen fördelar sig avdelningsvis så att 44 % arbetar inom vård och omsorg, 34 % inom bildningen, 19 % inom tekniska sektorn och 3 % inom allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig sedan 1.1.2016 och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!