Skip to main content
test
Simövervakare - Närpiön kaupunki

Vi söker inhoppare och vikarier till Simhallen i Närpes som simövervakare.

Du behöver vara 18 år fyllda, simkunnig samt behärska vattenräddning. Vi värdesätter även goda interaktions- och kundserviceförmågor.

Simövervakarens uppgift är övervakning av säkerheten och kunderna i bassäng- och kringlokalerna. Förutom vattenräddning ska simövervakaren främja säkerheten förebyggande genom att upprätthålla allmän ordning, instruera kunderna, ingripa vid riskabelt uppträdande och se till att hallen är välstädad.

Låter detta intressant och du skulle vara intresserad att jobba i vårt team och jobba som simövervakare? Fyll då i ansökan.

Simkunskaper testat med simtestet för livräddare. Behörighetsvillkor för Simövervakare är Finlands Simundervisnings- och Livräddningsförbunds badvaktskurs, avklarad kurs för simlärare eller intyg över annan utförd kurs som ger motsvarande kunskaper. Ikraftvarande FHJ-kort ses som fördel.

Intervjuer genomförs även under ansökningstiden.

Tutustu työnantajaan
  • Närpes stad, Bildningsavdelningen, Fritidssektorn
  • Työpaikka
  • 507649
  • Så fort som lämplig person hittas
  • 3.3.2023 - 31.3.2023 23:59
  • KuntaPohjanmaa

Yhteystietomme

Ida Hautaoja ida.hautaoja@narpes.fi. Må-to kl 8-16 040 1600 754.

Lisätietoja

Närpes stad, Bildningsavdelningen, Fritidssektorn

Närpes stads veksamhet omfattar idag småbarnspedagogik, utbildning, kultur, fritid, förebyggande välfärd, tekniska sektorns tjänster samt kommunal förvaltning. Staden är tvåspråkig och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!


Osoite: Kyrkvägen 2, 64200 Närpes

Sinulle suositellut työpaikat