test

Sinustako uuden sairaalan puhtausosaaja?

Hakuaika päättyy  10.12.2023 23:59

Tervetuloa työkaveriksemme tiimiin, jossa puhtaanapidon tehtävissä toimiessasi teet joka päivä merkityksellistä työtä! Haemme nyt sairaalahuoltajia Kymenlaakson keskussairaalan vuodeosastoille ja kaipaamme tiimiimme ainakin kymmentä uutta osaajaa.

Uuden Fb-osan valmistumisen myötä tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä täysin uusissa, moderneissa ja hyvin varustelluissa tiloissa. Näissä tiloissa on käytössä uusimmat työskentelyvälineet, jotta voit hoitaa tehtäväsi mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti.

Sairaalahuoltajan tehtävässä toimiessasi olet varmistamassa puhtaan ja turvallisen hoitoympäristön toteutumista. Puhtaanapidon lisäksi työtehtäviisi voi kuulua mm. ateriapalveluiden ja vuodehuollon tehtäviä. Vuodeosastoilla työskennellään 2-vuorotyössä maanantaista sunnuntaihin.

Sairaalahuoltajan työssä onnistumistasi tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä kiinnostus puhtausalaa kohtaan. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen, jonka avulla varmistamme turvallisen ja tasalaatuisen oppimisen puhtaanapidon tehtäviin.

Tarjoamme sinulle:
- kokoaikatyön
- palkitsevan ja perusteellisen perehdytyksen, joka valmistaa sinut parhaalla tavalla tehtävääsi
- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- aivan upouudet, huippumodernit työtilat
- laadukkaat työskentelyvälineet
- kilpailukykyisen palkan, jossa vuorotyö mahdollistaa merkittävän ansionkorotuksen


Sinulta odotamme:
- iloista ja palveluhenkistä asennetta
- joustavuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen osaamista

Katsomme eduksi alan kokemuksen, koulutuksen ja hygieniapassin. Kiinnostus ja halu oppia tulevat kuitenkin näiden edellä! Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuutta oppisopimuskoulutukseen, jonka aikana sinun on mahdollista suorittaa työn ohella puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto.

Vuodeosastojen sairaalahuoltajan peruspalkka 2074,55 €/kk. Tutkinnon puuttuessa 1970,82 €. Peruspalkan lisäksi maksetaan mahdolliset kokemusvuosilisät Avaintan työehtosopimuksen mukaisesti.

Teemme haastatteluja ja valintoja myös hakuaikana. Haethan siis jo tänään!

Tutustu Kymen Tukeen ja puhtauspalveluihin: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/kymen-tuki/

Tervetuloa siistien osaajien joukkoon!

Pinja Halttunen
Rekrytointikoordinaattori
p. 0406615976 (ark. klo 9-14)
pinja.halttunen@kymenhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Kymen Tuki eli Kymenlaakson hyvinvointialueen tuki- ja kiinteistöpalvelut Oy on Kymenlaakson hyvinvointialueen konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa yli 500 ammattilaisen voimin monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon tukipalveluita mm. rakennuttamisen, puhtauspalvelujen, kiinteistönhuollon, sisäisen logistiikan, hoitolaitekeskuksen, lääkintätekniikan, kuljetusten sekä toimitilapalveluiden saralla.

Tutustu työnantajaan