Sisäinen controller (pidennetty hakuaika) - Raaseporin kaupunki

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen
Sisäistä controlleria

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus taloushallinnosta. Viran hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi edellytämme it-taitoja ja yhteistyökykyä.

Etsimme sinua, jolla on hyvä talouden ja toimintaprosessien tuntemus. Sinulla on kokonaisnäkemys, ajattelet pitkäjänteisesti ja hallitset prosessien kehittämisen. Olet tarkka, johdonmukainen, hyvä kommunikoimaan ja osaat motivoida työntekijöitäsi. Kokemus julkisesta taloudesta ja perehtyneisyys kunnallishallintoon luetaan eduksi.

Keskeisiä työtehtäviä ovat kaupungin sisäisen valvonnan kehittäminen, prosessien kehittämisen tukeminen sekä rahoitus ja riskienhallinta. Osallistut aktiivisesti kaupungin strategiatyöhön ja olet osa kaupungin johtoryhmää. Olet suoraan kaupunginjohtajan alaisuudessa.

Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja haasteellisen työn nuoressa kaupungissa, jolla on suuri kasvupotentiaali.

Toimita hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 29.2.2020 klo 12.00. Aiemmin vastaanotettuja hakemuksia otetaan huomioon.

Virkasuhde alkaa sovitusti ja se täytetään 5 vuodeksi.

Tutustu työnantajaan

Kyselyihin vastaa kaupunginjohtaja Ragnar Lundqvist, puh. 019 289 2001.

Raseborg stad, Koncerntjänster
Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista sekä Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 27 500 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Pinjaisten ja Fiskarin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja; työntekijöitä on noin 1 850. Kaupunki on savuton työpaikka.