Sisäinen sijainen, Aleksia ruoka- ja siivouspalveluille - Nurmijärven kunta

Aleksia ruoka- ja siivouspalvelut hakee

SISÄISTÄ SIJAISTA

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka Klaukkala länsi alueelle.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan Aleksian ammattilaisten joukkoon kehittämään ruoka- ja siivouspalvelun toimintaa tulevaisuuteen. Aleksia on Nurmijärven kunnan ruoka- ja siivouspalvelujen liikelaitos. Työskentelet sisäisenä sijaisena Klaukkalan länsi alueen tiimissä ja työkohteesi vaihtelevat eri kouluissa, päiväkodeissa tai terveysasemalla. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Työpäivän aikana auton käytöstä maksetaan kulukorvaus. Työ on kokopäivätyötä, viikkotyöaika on 38,25h.

Toivomme siivous- tai cateringalan tutkintoa tai tehtävän edellyttämää työkokemusta ja osaamista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aurinkoista ja hymyilevää palveluasennetta. Olet hyvä oman työn organisoija ja atk-taitosi ovat riittävät. Työsi teet suurella sydämellä tarjoten asiakkaalle hyvinvointia puhtaiden tilojen sekä mukavalla ruokailuhetkellä nautitun hyvän ruoan avulla.

Tarjoamme sinulle työn, missä näet työtuloksen heti sekä pääset luomaan ruokamuistoja lapsille, saat hyvän perehdytyksen sekä osaavan ja kannustavan tiimin tuen. Lisäksi saat käyttöösi ePassi liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Ansa Roos, ansa.roos@nurmijarvi.fi, puh. 040 317 4936 (arkisin klo 8-15).

Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään 7.12.2020. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.

Hakuaika päättyy 4.12.20 klo 15.00. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4838
  • 6.11.2020 - 4.12.2020 15:00
  • NurmijärviUusimaa

palveluesimies Ansa Roos, ansa.roos@nurmijarvi.fi, puh. 040 317 4936 (arkisin klo 8-15).

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.