Skip to main content
test
Sisäinen sijainen Hoiku - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut


Haminassa sijaitseva Hoiku kuuluu Kymsoteen ja tuottaa laitoskuntoutusta koko Kymenlaakson alueen asiakkaille. Hoikussa on 4 eri osastoa, joilla kullakin on asiakastarpeen mukaan määritelty toimintamalli. Hoikussa on pitkä kokemus kuntoutusta tukevasta hoitotyöstä.

Haemme nyt kahta lähihoitajaa vakituiseen sisäisen sijaisen eli sissin työsuhteeseen.

Osasto 1 neurologinen osasto, osastot 2 ja 5 ovat ortopedisiä osastoja ja osasto 3:lla asiakkaina on sotainvalidiasukkaita ja veteraanikuntoutujia. Toinen lähihoitaja sijoittuu pääsääntöisesti osastoille 1 ja 3 ja toinen lähihoitaja osastoille 2 ja 5. Lähihoitaja toteuttaa osastotyössä aktiivisesti kuntouttavaa hoitotyötä ja osallistuu yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa eri asiakasryhmien asiakkaiden toimintakyvyn arviointiin, suunnitteluun ja kuntoutukseen. Toivomme sinulta kiinnostusta asiakkaiden kuntoutumiseen ja kehittämiseen ja valmiutta vaihtaa osastoa yksikön tarpeen mukaan.


Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. Palveluesimies Taru Saattonen taru.saattonen@kymsote.fi, p. 044-7572300

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 49400 Hamina

Sinulle suositellut työpaikat