Skip to main content
test
Sisällöntuottaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Saskyssa osaavat luovat maailmoja - yhdessä tehden! Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, ammatillisuus, vastuullisuus ja avoimuus.

Haemme idearikasta ja visuaalisesti taitavaa

Sisällöntuottajaa

vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sisällöntuottajana toimit osana Saskyn viestintä- ja markkinointitiimiä sekä osallistut ammatillisen koulutuksen asiantuntijatiimeihin. Sisällöntuottajana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisesti sisältöjä Saskyn viestintään ja markkinointiin. Osaat tuottaa erilaisia materiaaleja sosiaalisen median kanaviin ja sinulla on kokemusta valo- ja videokuvauksesta. Sisällöntuottajana visualisoit ammatillisen koulutuksen sisältöjä saavutettavuusvaatimuksien mukaisesti ja pääset toteuttamaan elementtipankkia Saskyn sisäiseen käyttöön. Toimit toteuttajana ja tukihenkilönä opetushenkilöstölle videotuotannoissa.

Edellytämme sinulta:
- Rohkeutta, visuaalista osaamista, positiivisuutta, hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä oma-aloitteisuutta.
- Monipuolista osaamista eri somekanavien parissa
- Valo- ja videokuvaustaitoja sekä kykyä editoida videoita
- Adobe CC sekä M365 avainohjelmien osaamista visualisointia ja editointia varten

Arvostamme verkko-oppimisympäristöjen tuntemista (Moodle). Katsomme eduksi myös saavutettavuusvaatimuksien tuntemisen.

Tarjoamme sinulle huipputiimin vakaassa, luovassa sekä innovatiivisessa kuntayhtymässä. Toiminta-alueena on koko Sasky, joten tehtävä edellyttää oman auton käyttöä sekä valmiutta liikkuvaan työhön. Saskyssa voidaan tehdä sopimuksen mukaisesti etätyötä 2 päivää viikossa. Ensisijainen sijoituspaikka voidaan sopia erikseen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti ja kuntayhtymän vaativuusluokituksen 7 mukaisesti, jossa tehtäväkohtainen palkka on 2744,75. Lisäksi voi tulla max. 8 % työkokemuslisää.
Edellytämme tehtävään soveltuvaa vähintään opistotasoista tutkintoa sekä kokemusta ja näyttöä sisällöntuottajan tehtävästä.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työsuhde on vuoden määräaikaisuus 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus ja projektiluontoisuus. Tehtävän jatkuvuutta arvioidaan uudelleen työsuhteen lopussa. Valitun on esitettävä todistus terveydentilasta sovittuun määräaikaan mennessä (viimeistään kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta) sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Liitäthän sähköisen lomakkeen kautta CV:n lisäksi linkin digitaaliseen portfolioosi (esim. verkkosivu, pilvipalvelu, Youtube).

Hakemukset tulee toimittaa 2.2.2023 klo 15.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei voida ottaa huomioon.
Lisätietoja tehtävästä antaa esihenkilönäsi toimiva viestintä- ja markkinointipäällikkö Josefiina Valtonen puh. 040 640 5667. Emme voi vastata sähköpostitiedusteluihin.

Lisätietoja

https://sasky.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa esihenkilönäsi toimiva viestintä- ja markkinointipäällikkö Josefiina Valtonen puh. 040 640 5667. Emme voi vastata sähköpostitiedusteluihin.

Lisätietoja

SASKY koulutuskuntayhtymä, Yhteiset palvelut, Markkinointi

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 550.


Osoite: Palomäentie 23, 33230 Tampere

Sinulle suositellut työpaikat