Sisältötoimittaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin liikelaitos Otavia hakee sisältötoimittajaa vakinaiseen tehtävään.

Nautitko tarkasta tekstien kanssa työskentelystä yhteistyössä tekstin tuottajien kanssa? Meillä olisi sellaista työtä tarjolla.

Mikkelin kaupungin liikelaitos Otavia tuottaa omaan oppimisympäristöönsä lukion ja perusopetuksen verkkokursseja, joiden toimitustyöhön etsimme taitavaa kielenhuollon ja editoinnin ammattilaista. Työ vaatii myös hyviä tietoteknisiä taitoja ja visuaalista silmää. Hakemamme sisältötoimittajan työhön kuuluu myös verkkokurssien rakentaminen oppimisympäristöön käsikirjoitusten pohjalta. Jos osaisit vielä kuvata ja editoida videoitakin, olisimme todella vaikuttuneita.

Edellytämme sinulta
tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
tekstin kielenhuollon ja editoinnin osaamista
halua ja kykyä työskennellä digitaalisissa ympäristöissä
napakkaa ja itsenäistä työotetta
hyvää kokonaisuuksien hallintaa
asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja.

Osaaminen, jonka katsomme sinulle eduksi:
visuaalinen viestintä
videoiden kuvaus ja editointi
pedagoginen osaaminen.

Meillä on tarjota sinulle monipuolinen työ digitaalisten oppimateriaalien parissa organisaatiossa, jossa toteutetaan laadukasta verkko-opetusta ainutlaatuisella tavalla. Työskentelisit innostavassa ja moniammatillisessa asiantuntijaporukassa, jossa kehittäminen on luonteva osa päivittäistä tekemistä. Tarjoamme myös joustavan mahdollisuuden lähi- ja etätyön yhdistämiseen.

Työaika on 36,75 h/vko. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

https://otavia.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Nina Kurki, 044-7945709
nina.kurki@otavia.fi

Mikkelin kaupunki, Liikelaitos Otavia
Osoite: Otavantie 2b, 50670 Otava

Otavia on Mikkelin kaupungin ylläpitämä liikelaitos, jossa voi suorittaa aikuisten lukiokoulutuksen, perusopetuksen ja vapaan sivistystyön opintoja. Liikelaitos Otaviaan kuuluvat Nettilukio, Nettiperuskoulu ja Otavan Opisto. Otavian erityisosaamista ovat laaja-alainen koulutuksen kehittäminen, etäopetus ja verkkopedagogiikka, monikulttuuristen ryhmien opetus sekä vapaan sivistystyön koulutukset.