Sisätauteihin erikoistuva lääkäri - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Sisätauteihin erikoistuva lääkäri - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme erikoistuvaa lääkäriä sisätaudeille.

Kymenlaakson keskussairaalan sisätautien yksikkö vastaa vaativan erikoissairaanhoidon järjestämisestä sisätautien erikoisalalla koko Kymenlaaksolle. Edustettuina ovat yleissisätautien lisäksi endokrinologia, gastroenterologia, hematologia, kardiologia, nefrologia ja reumatalogia.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistus lääkärin tehtävään ja hyväksyminen erikoistumiskoulutukseen.

Kymsote on Kymenlaakson kuntien Haminan, Kotkan, Kouvolan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden muodostama sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Me Kymsotessa toivomme, että löydät Kymenlaaksosta asuinympäristön, johon haluat jäädä rakentamaan uraa ja elämää. Asuinympäristönä Kymenlaaksossa on jokaiselle jotakin: merta, luontoa, historiaa, hyvä ja ajanmukainen sairaalaympäristö ja kaupunkiympäristön sujuvia palveluita. Asuminen on alueella edullista.

Jos elämäsi on pääkaupunkiseudulla, lyhyempikin piipahdus Kymsotessa erikoistumisopinnoissa, on mahdollista Kymenlaakson hyvän sijainnin vuoksi.Kotka on vain reilun tunnin päässä pääkaupunkiseudusta suoraa moottoritietä pitkin. Voit käydä Kymenlaakson keskussairaalassa töissä Helsingistä käsin päivittäin omalla autolla tai bussilla.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

ylilääkäri Mika Huuskonen p. 044 223 1932

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Tutustu työnantajaan