Sisätautien ylilääkäri - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etelä-Karjalan keskussairaalassa sisätautien ylilääkärin vastuualueeseen kuuluvat polikliiniset toiminnat, medisiininen päivystys ja sisätautien vuodeosastot. Kardiologia on erillinen yksikkö. Ylilääkäri kehittää ja koordinoi erikoispoliklinikoiden ja vuodeosastojen toimintaa yhteistyössä osastonylilääkäreiden ja apulaisylilääkärin kanssa. Erikoistuvien lääkäreiden valinnan, työkierron ja koulutuksen suunnittelun osalta työ jakautuu ylilääkärin ja tähän nimetyn osastonylilääkärin kanssa.
Sairaalamme on sopivan pieni työyhteisö, jossa konsultaatiot sujuvat ketterästi kun ihmiset tuntevat toisensa. Palkkaus on kilpailukykyinen ja neuvoteltavissa sinun toiveidesi ja osaamisesi mukaan. Hallintotyön lisäksi on mahdollista tehdä myös kliinistä työtä omalla erikoisalallasi. Meillä on mm. rekrytointisopimus, joka takaa hyvät koulutusedut, esim. vuosittaisen kongressimatkan. Eksote on hyvin kehitys- ja tutkimusmyönteinen; yliopistotasoiseen tutkimustyöhön on mahdollista hakea tukea omasta rahastosta. Teho-, valvontaosasto ja vuodeosastot toimivat uusissa tiloissa.

Kelpoisuutena virkaan vaaditaan sisätautien tai eriytyvän alan erikoislääkärin tutkinto ja hyvä suomenkielen taito. Hallinnollinen koulutus ja kokemus lasketaan eduksi.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Virassa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Työhakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 LAPPEENRANTA.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. ylilääkäri Eila Elovaara, p. 040 139 0324 tai medisiinisen osaamiskeskuksen ylilääkäri Minna Linna, p. 044 791 5701, etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala
Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia. Vakituiseen virkaan valittavalle, jolla ei ole asuntoa työsuhteen alkaessa, kustannetaan kuukauden asuminen työnantajan järjestämässä asunnossa. Kyseessä on verotettava etuus.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka