Siuntion vanhuspalvelut: Sairaanhoitajan ja lähihoitajan keikkatyö - Lohjan kaupunki

Sinä hoitotyön ammattilainen, tule keikkatyöhön Siuntion kunnan vanhuspalveluihin!

Etsimme Siuntion kunnan vuodeosastolle, asumispalveluyksiköihin ja kotihoitoon lähihoitajia ja sairaanhoitajia keikkatyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (tai alan opiskelijat alla olevin ehdoin) ja voimassa oleva lääkehoitolupa. Voit myös suorittaa lääkehoitoluvan meillä.

Lähihoitajaopiskelija voi toimia lähihoitajan sijaisena, kun opiskeluoikeus on voimassa, yksi tutkinnonosa on suoritettuna ja opintopisteitä on vähintään 60.

Sairaanhoitajaopiskelija voi toimia sairaanhoitajan sijaisena, kun opiskeluoikeus on voimassa ja opintopisteitä on vähintään 140. Sairaanhoitajalle maksetaan lähihoitajan keikasta sairaanhoitajan palkka.

Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Jos olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä, käy täyttämässä hakemus ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Älä luo uutta käyttäjätunnusta.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai sijaisrekrytointi@lohja.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja keikkatyöstä:
Lohja rekry
p. 0443746441
sijaisrekrytointi@lohja.fi

Lisätietoja

Siuntio
Osoite: Siuntio, 02570 Siuntio kk
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat