Siviilipalvelus, keskuskeittiö Iso-Bertta - Servica

Siviilipalvelus, keskuskeittiö Iso-Bertta - Servica

Keskuskeittiö Iso-Bertta aloitti toimintansa elokuussa 2013 KYSin Puijon sairaalan tontilla, osoitteessa Kelkkailijantie 1. Ison-Bertan asiakkaana on Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion kaupungin sairaalat, palvelukeskukset, hoitokodit ja tukikeskukset, kotihoidon asiakkaat sekä kouluja ja henkilöstöravintolat. Isossa-Bertassa valmistetaan päivittäin 13 500 ateriaa, joista 8 000 on koululounaita ja 5 500 aamupaloja, lounaita sekä päivällisiä muille asiakkaille. Keittiössä työskentelee tällä hetkellä arkisin n. 60 työntekijää.
Keittiö avoinna vuoden jokaisena päivänä ja työvuorot ajoittuvat klo 5-21.

Tehtäviä ovat:
- Kylmäkeittiön tehtävät
- Pakkaaminen ja ruoan lähetys
- Tuotekeräily
- Astiahuolto
- Trukkikuljetukset,
- Varaston avustavat tehtävät
- Leipomo (edellyttää leipurin koulutusta)
- Ruoan valmistus (edellyttää kokin koulutusta)
- Dieettikeittiö (edellyttää diettikokin koulutusta)

Sivarilta toivotaan oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, reipasta asennetta ja avointa mieltä.

Lisätietoja

http://www.servica.fi

Tuotantopäällikkö Anja Jokinen, puh. 044 4260 800 tai anja.jokinen@servica.fi
Alue-esimies Sami Konttinen, puh. 044 4260 614 tai sami.konttinen@servica.fi

Servica
Osoite: Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa
Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy ja Järviseudun Työterveys Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1200. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.
Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.

Tutustu työnantajaan