Siviilipalvelus, keskuskeittiö Iso-Bertta - Servica

Keskuskeittiö Iso-Bertta aloitti toimintansa elokuussa 2013 KYSin Puijon sairaalan tontilla, osoitteessa Kelkkailijantie 1. Ison-Bertan asiakkaana on Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion kaupungin sairaalat, palvelukeskukset, hoitokodit ja tukikeskukset, kotihoidon asiakkaat sekä kouluja ja henkilöstöravintolat. Isossa-Bertassa valmistetaan päivittäin 13 500 ateriaa, joista 8 000 on koululounaita ja 5 500 aamupaloja, lounaita sekä päivällisiä muille asiakkaille. Keittiössä työskentelee tällä hetkellä arkisin n. 60 työntekijää.
Keittiö avoinna vuoden jokaisena päivänä ja työvuorot ajoittuvat klo 5-21.

Tehtäviä ovat:
- Kylmäkeittiön tehtävät
- Pakkaaminen ja ruoan lähetys
- Tuotekeräily
- Astiahuolto
- Trukkikuljetukset,
- Varaston avustavat tehtävät
- Leipomo (edellyttää leipurin koulutusta)
- Ruoan valmistus (edellyttää kokin koulutusta)
- Dieettikeittiö (edellyttää diettikokin koulutusta)

Sivarilta toivotaan oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, reipasta asennetta ja avointa mieltä.

Lisätietoja

http://www.servica.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuotantopäällikkö Anja Jokinen, puh. 044 4260 800 tai anja.jokinen@servica.fi
Alue-esimies Sami Konttinen, puh. 044 4260 614 tai sami.konttinen@servica.fi

Lisätietoja

Servica

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon th:n Ky, Siilinjärven kunta, Savonia-amk Oy, Istekki Oy, Pielaveden kunta ja Niiralan Kulma Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.


Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat