Sivistysjohtaja - Perhon kunta

Perho on vireä ja itsenäinen maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla ja haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen
SIVISTYSJOHTAJAA

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja lisäksi edellytämme valittavalta toimialan hallinnon ja eri lakien osaamista, OVTES:n tuntemusta, sivistyshallinnon tietojärjestelmien tuntemusta sekä kokemusta kunnallishallinnon tehtävistä. Valinnassa arvostamme johtamistaitoa, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. Kunnallisten virka- ja työehtosopimusten tuntemus katsotaan eduksi.
Sivistysjohtajana toimit osastopäällikkönä Sivistys- ja hyvinvointi -päävastuualueella, johon sisältyy toimialan hallinto, varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta, II-asteen koulutus sekä liikunta-, nuoriso-, kirjasto- ja kulttuuripalvelut. Osastopäällikön tehtävään sisältyy toimiminen kunnan kirjasto- ja kulttuuripalveluista vastaavana viranhaltijana. Johdat osastosi palveluiden järjestämistä, strategista, taloudellista ja toiminnallista suunnittelua. Tehtäviisi kuuluu sivistyslautakunnan asioiden valmistelu ja esittelijänä toimiminen.

Sivistysjohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virkaehtosopimuksen mukaan. Kokonaispalkka 3 900 - 4 800 €/kk riippuen koulutuksesta ja työkokemuksesta. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoiveensa.
Haastatteluun valituilta voidaan edellyttää osallistumista soveltuvuustestiin.

Viran vastaanotto 1.8.2021 alusta tai sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.
Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika virkaan päättyy 24.5.2021 klo 12:00.
Hakemukset Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai osoitteella Perhon kunta, Kunnanhallitus, PL 20, 69951 PERHO tai kirjaamo@perho.com. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja selvitys hakijan kelpoisuudesta.

Perhon kunta on savuton työpaikka ja toteutamme Tuoksuton kunta -periaatetta.
Lisätietoa kunnasta www.perho.com

Perhon kunnanhallitus

Lisätietoja

http://www.perho.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä; kh:n pj. Antti Hietaniemi, puh. 0400 265 454, antti.hietaniemi@jetta-talo.fi tai kunnanjohtaja Lauri Laajala, puh. 0400 517 380, lauri.laajala@perho.com

Lisätietoja

Perhon kunta

Perho on n. 2.800 asukkaan vireä ja itsenäinen maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla.


Osoite: Keskustie 2, 69950 Perho
Perhon kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat