Skip to main content
test
Sivistysjohtaja - Parikkalan kunta

Parikkalan kunnassa on haettavana

SIVISTYSJOHTAJAN vakinainen virka.

Sivistysjohtaja vastaa kunnan sivistyspalveluiden toimialasta: varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta ja lukiosta sekä vapaasta sivistystyöstä (kansalaisopisto, kirjasto- ja vapaa-aikapalvelut). Sivistysjohtaja toimii Parikkalan ja Rautjärven yhteisen Simpelejärven kansalaisopiston rehtorina ja on kunnan johtoryhmän jäsen.

Virkaan valittavalla tulee olla virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen rehtorin kelpoisuus. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan työkokemuksen. Arvostamme toimialan ja kunnallistalouden tuntemusta, kokemusta johtamis- ja esimiestyöstä sekä hyviä kehittämis- ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Virassa on kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.parikkala.fi
Parikkalan kunnan ja Simpelejärven opiston facebook-sivustot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kunnanjohtaja Vesa Huuskonen, vesa.huuskonen@parikkala.fi, puh. 044 781 1250
kunnanhallituksen puheenjohtaja Sami Sinkkonen, sinkonensami@gmail.com, puh. 050 340 1741

Lisätietoja

Parikkalan kunta, Sivistyspalvelut

Parikkala - Parasta yhdessä

Parikkalan kunnan vetovoima perustuu monipuoliseen yritystoimintaan ja kattavaan palvelutarjontaan, jossa kuntalainen on asuinpaikastaan riippumatta keskiössä. Kunnan vahvuuksia on sen luonto, talous ja turvallisuus. Lisätietoja Parikkalan kunnasta löydät kunnan internet-sivuilta www.parikkala.fi.


Osoite: Harjukuja 6, 59100 Parikkala
Parikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat