Sivistysjohtajan virka - Joroisten kunta

Joroisten kunta julistaa haettavaksi sivistysjohtajan viran. Virka täytetään vakinaisesti 3.1.2022 alkaen.

Joroisten kunta on profiloitunut vahvaksi sivistyskunnaksi. Kunnan monipuoliset liikuntapaikat ovat keränneet kehuja yli kuntarajojen. Perusopetus ja lukiokoulutus on järjestetty laadukkaasti ja opetusryhmät ovat inhimillisen kokoisia. Niin koulut kuin varhaiskasvatus toimivat laadukkaissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Kunnan kolmannen sektorin järjestöt ovat aktiivisia ja kunnassa on musiikin, kulttuurin ja liikunnan saralla upeita tapahtumia, joissa kunta on yhteistyökumppanina. Huolehdimme kuntalaistemme sielun ja ruumiin hyvinvoinnista vauvasta vaariin. Mikäli haluat pitää huolen, että sivistyspalvelut toimivat jatkossakin laadukkaasti ja haluat kehittää niitä edelleen, niin tule meille töihin! Me tarjoamme sinulle työsi lisäksi iloisen ja innokkaan työyhteisön sekä paikan kunnan johtoryhmässä, jolloin pääset mukaan kehittämään kuntaa myös kokonaisvaltaisesti.

Sivistysjohtaja on sivistystoimen johtava viranhaltija ja on vastuussa sivistystoimen johtamisesta ja kehittämisestä. Hän toimii esimiehenä ja on kunnan johtoryhmän jäsen. Sivistysjohtaja toimii sivistyslautakunnan esittelijänä ja vastaa toimialansa asioiden valmistelusta. Hän osallistuu aktiivisesti myös koko kunnan kehittämiseen ja vastaa toimialansa strategisesta ja toiminnallisesta suunnittelusta. Sivistyspalveluiden toimiala koostuu muun muassa sivistyspalveluiden hallinnon, varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukiokoulutuksen, liikunnan, nuorisotyön, vapaa-ajan sekä vapaan sivistystyön tehtäväalueista. Sivistysjohtajan virkaan voidaan yhdistää tulevien vuosien aikana päällikkötason esimiestehtäviä sivistystoimen toimialalta.

Sivistysjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä kunnallishallinnon ja -talouden tuntemus, sekä kokemus sivistystoimen alaisista johtotehtävistä. Lisäksi arvostamme aloitteellisuutta, yhteistyökykyä, kehitysmyönteisyyttä sekä kykyä johtaa ja kehittää organisaatiota.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee jättää kuntarekry.fi palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.joroinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Jaakko Kuronen, puh. 040 661 6885 (jaakko.kuronen@joroinen.fi)

Lisätietoja

Joroisten kunta, Keskushallinto

Swingaava Savon Pariisi, kartanoiden Joroinen, on elinvoimainen ja kehittyvä maaseutumainen kunta Saimaan äärellä ja valtatie 5:n varrella. Vuoden 2021 alusta olemme olleet osa Pohjois-Savon maakuntaa. Vakinaisen asumisen lisäksi meillä viihdytään vapaa-ajan asunnoissa, monipuolisissa liikuntapalveluissa ja harrastuksissa. Panostamme perheiden palveluihin esimerkiksi laadukkailla varhais-, perus- ja lukiokoulutuksilla.

PK-sektorin yrityksemme tuottavat hyvinvointia laaja-alaisesti alkutuotannosta, teollisuuden alihankinnasta aina yritysten omiin, kehittyneisiin lopputuotteisiin asti. Joroinen valittiin viime vuonna Etelä-Savon yrittäjäystävällisimmäksi kunnaksi.


Osoite: Lentoasemantie 130, 79600 Joroinen

Sinulle suositellut työpaikat