test
Sivistyspalvelukeskuksen hallintosihteeri - Urjalan kunta

Hallintosihteeri toimii sivistyspalveluiden hallinnon sihteerinä. Osallistut päätösten valmisteluun ja toimit hyvinvointilautakunnassa kokoussihteerinä ja vastaat kokouksiin liittyvistä valmistelu ja tiedotusasioista. Muita tehtäviä ovat mm. asiakirjahallinto, (käytössä on TWEB asianhallintaohjelma), opiskelija- ja taloushallintoon töitä sekä tilastointitehtäviä ja oppilaskuljetuksiin liittyviä tehtäviä. Päivität opetustoimen osalta kotisivuja ja intranettiä. Oma-aloitteisuus ja kyky organisoida itsenäisesti työtäsi ovat tarpeellisia ominaisuuksia onnistumiseen työssä. Eduksi katsotaan aiempi koulumaailman ja opetushallinnon kokonaisuuden tuntemus ja positiivinen asenne työhön sekä halukkuus uuden oppimiseen.

Kelpoisuuden hallintosihteeriksi antaa ammattikorkeakoulutasoinen tai aiempi opistotasoinen vastaava tutkinto esim. tradenomin tutkinto. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Urjalan kunta on koulutusmyönteinen työnantaja. Sivistyspalvelukeskuksen organisaatiossa työ on monipuolista tiimityötä mukavassa työyhteisössä, jossa myös huumorilla on sijaa. Henkilöstöllämme on E-passi etuus, kuntosalietuus kunnan kuntosaliin, kattava työterveyshuolto ja hyvät työvälineet.

Työaika on liukuva toimistotyöaika 36,25 h /viikossa. Tehtäväkohtainen palkka on 2 680, 35 €/kk. Muut työsopimusehdot KVTES mukaisia. Osittainen etätyö on mahdollista joustavasti sopien.

Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.urjala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Juha Salo, puh. 040 3354250, juha.salo@urjala.fi

Lisätietoja

Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus

Urjalan kunta tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen työhön mukavien työkavereiden kanssa hyvissä työolosuhteissa.

Kehittyvän maakuntamme monipuoliset ja laadukkaat palvelut ovat Urjalasta helposti saavutettavissa. Urjala tunnetaan vahvana kulttuurikuntana, myös meidän liikunta- ja ulkoilumahdollisuutemme ovat laadukkaat.


Osoite: Tampereentie 6, 31761 Urjala
Urjalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat