Skip to main content
test
Sivistystoimen hallinto- ja kehittämispäällikkö - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupungin sivistystoimeen haetaan ajalle 15.3.2023-15.2.2024

SIVISTYSTOIMEN HALLINTO- JA KEHITTÄMISPÄÄLLIKÖN VIRANSIJAISTA

Aikaisemmin toimitetut hakemukset huomioidaan.

Jos olet kiinnostunut monipuolisesta ja mielenkiintoisesta sivistystoimen hallintotehtävästä ja haluaisit työskennellä Hyvinkään kaupungin sivistystoimen iloisessa porukassa, tämä paikka voi olla sinua varten.

Sivistystoimen hallinto- ja kehittämispäällikön sijaisena sinulla osaamista ja kokemusta sekä kasvatuksen ja perusopetuksen että hallinnon alalta. Koulutusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Saat toimia sivistystoimen hallinnon ja aulapalvelu/tilavaraamon toimistohenkilöiden esimiehenä. Arvostamme hallinnollista osaamista sekä osaamista esimiestyössä. Saat kehittää sivistystoimen palvelualueiden yhteistyötä sekä toimit linkkinä sivistystoimen ja muiden toimialojen välillä.

Tehtäviisi kuuluu perusopetuksen laaja-alainen suunnittelu palveluverkon ja oppilaaksi ohjaamisen osalta. Osallistut erilaisten ennusteiden ja suunnitteiden tekemiseen. Tunnet mielenkiintoa oppilastietojärjestelmien ja tietojärjestelmiin liittyvien tietosuoja-asioiden kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluu myös koulukuljetuspäätösten tekemiseen osallistuminen.

Pääset osallistumaan erityisavustusten hakemiseen ja raportointiin. Myös tuntemus erilaisten lausuntojen ja vastineiden antamisesta katsotaan eduksi.

Arvostamme selkeää, vuorovaikutteista ja dynaamista otetta sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, mikä näkyy toimintatapojen kehittämisessä. Sinulla on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne ja saat asioita aikaiseksi. Olet pitkäjänteinen toiminnan kehittäjä ja tiimipelaaja.

Sivistystoimen hallinto- ja kehittämispäällikkö toimii perusopetuksen johtajan alaisuudessa.

Hakemukset virkaan tulee ensisijaisesti tehdä Internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi (Työavain 492447).
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sijaisuus täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa perusopetuksen johtaja Mika Heikura
p. 040 7794371, mika.heikura@hyvinkaa.fi

Lisätietoja

Sivistystoimi

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.


Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat