Sivistystoimenjohtaja - Siikajoen kunta

Siikajoki on Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva itsenäinen vireä meren ja joen kunta, joka tarjoaa alati uusia elämyksiä. Asukkaita meillä on noin 5000. Siikajoki on osaavien ihmisten kunta. Toteutamme palvelujen kehittämistä hyvällä suunnittelulla ja hyvällä johtamisella. Meille työssään viihtyvä henkilöstö on keskeisin voimavaramme.

Siikajoen kunta hakee SIVISTYSTOIMENJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.6.2021 alkaen.

Sivistystoimenjohtaja johtaa osastonsa palveluiden järjestämistä, strategista ja toiminnallista suunnittelua sekä talouden suunnittelua ja seurantaa. Hän toimii lautakunnassa sivistysasioiden esittelijänä ja vastaa toimialansa asioiden valmistelusta. Sivistystoimenjohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen ja osallistuu aktiivisesti myös koko kunnan kehittämiseen.

Toimialajohtajana sivistystoimenjohtaja vastaa Siikajoella sivistyspalveluiden kokonaisuudesta, johon kuuluvat varhaiskasvatus ja opetustoimi (aamu- ja iltapäivätoiminta, esi- ja perusopetus sekä toisen asteen koulutus). Muiden sivistyspalveluiden osalta hallintokuntaan kuuluvat: liikunta-, nuoriso-, kirjasto- ja kulttuuripalvelut sekä hyvinvoinnin koordinoinnin tehtäviä. Sivistystoimenjohtaja toimii myös kansalaisopiston rehtorina sekä joukkoliikennevastaavana.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä toimialan tuntemus. Lisäksi edellytetään opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (986/1998) 2. luvun 2 §:n mukaista kelpoisuutta. Tehtävän menestyksellistä hoitamista auttaa kasvatus- ja opetustoimen hallinnon ja juridiikan osaaminen. Virkaan valittavalle katsotaan eduksi kunnallishallinnon ja -talouden yleinen tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaidot, kehittämisote sekä kyky strategiseen ajatteluun. Aiempi kokemus sivistystoimen johtamistehtävistä ja henkilöstöhallinnon osaamisesta katsotaan myös eduksi.
Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä mukaan CV. Todistukset, joilla virkaa haet, tarkastetaan haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 30.4.2021 klo 12.00.
Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Noudatettava sopimus KVTES, tehtäväkohtainen peruspalkka on 4695,90 euroa/kk

Hakemus on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.4.2021 klo 12.00 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset kelpoisuuden osoittavine liitteineen osoitteeseen Siikajoen kunta, Virastotie 5 A, 92400 Ruukki, kuoreen merkintä sivistysjohtaja.

Lisätietoja tehtävään antavat; sivistystoimenjohtaja Merja Hillilä 040-3156 250 tai kunnanjohtaja Pertti Severinkangas 040-3156 200.
Siikajoen kunta on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.siikajoki.fi
http://www.siikajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Merja Hillilä, 040-3156250, merja.hillila@siikajoki.fi
Pertti Severinkangas, 0403156200, pertti.severinkangas@siikajoki.fi

Siikajoen kunta
Osoite: Virastotie 5 A, 92400 Ruukki

Siikajoki on Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva itsenäinen vireä meren ja joen kunta, joka tarjoaa alati uusia elämyksiä. Asukkaita meillä on noin 5000. Suomen paras Siikajoki on Siikajoen halkoma maaseutukunta Raahen ja Oulun välissä. Siikajoella voi aidosti asua maalla Pohjois-Suomen parhaimman joen rannalla ja samanaikaisesti käyttää ympäröivien kaupunkien yli 200 000 asukkaan palveluita sekä hyviä maantie-, lento-, juna- ja tietoliikenneyhteyksiä. Siikajoki on osaavien ihmisten kunta. Pienen kuntaorganisaatiomme etuna on isompia kollegoitaan ketterämpi päätöksenteko sekä yritysmyönteinen ilmapiiri. Toteutamme palvelujen kehittämistä hyvällä suunnittelulla ja hyvällä johtamisella. Meille työssään viihtyvä henkilöstö on keskeisin voimavaramme. Vehreä Siikajokilaakso, avarat pellot ja idylliset talonpoikaispihat maalaavat Siikajoen maisemaa. Me asumme väljästi ja mukavasti luonnon sylissä, kuitenkin Siikajoen erinomaisten peruspalvelujen äärellä. Ulkoiluihmiselle meillä on loistavat mahdollisuudet. Monipuolinen luonto ja muut harrastusmahdollisuudet tarjoavat elämyksiä meille kaikille. Siikajoki on turvallinen, ihmisen kokoinen kunta!

Siikajoen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat