Skip to main content
test

Salon kaupungin perusopetuksessa/Uskelan koulun Kavilankadun yksikössä on avoinna sivutoiminen kiinan kielen tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä ajalle 11.8.2022 - 2.6.2023 tai sopimuksen mukaan opetusryhmän aloitettua.

Nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluu kiinan kielen opetusta 2 h/vko.

Tehtävässä edellytetään opetettavan aineen erinomaista hallintaa, kokemusta opetustyöstä ja erilaisten oppilasryhmien opettamisesta. Tärkeää on myös lapsilähtöinen opetus sekä pitkäjänteinen työskentelyote.

Arvostamme kokemusta maahanmuuttajataustaisten oppilaiden sekä erilaista tukea tarvitsevien oppilaiden opettamisesta.

Tämän lisäksi arvostamme kokemusta oman oppimateriaalin valmistamisesta, etäopetuksen antamisesta sekä toiminnallisesta opetuksesta.
Työsi kautta sinulla on mahdollisuus kehittää opetusta kouluissamme.

Kelpoisuusehto määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Tehtäväkohtainen palkka on OVTES:n mukainen.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen.

Palvelussuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sivutoiminen kiinan kielen tuntiopettaja ma. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Uskelan koulun rehtori Pasi Björk, puh. 044 778 4550 pasi.bjork@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Uskelan koulu, Kavilankadun yksikkö

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.


Osoite: Kavilankatu 1, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat