Skip to main content
test
Sivutoiminen tuntiopettaja, biologia ja maantieto - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin perusopetuksessa Syväkankaan koululla on haettavana määräajaksi täytettävä sivutoimisen tuntiopettajan (biologia ja maantieto) tehtävä ajalle 1.8.2022-31.7.2023.

Määräaikaisuuden perusteena on käynnissä oleva palveluverkkoselvitys ja oppilasmäärän väheneminen.

Koulumme on perinteikäs, noin 70-vuotias oppilaitos Syväkankaan kaupunginosassa, reilun kilometrin etelään kaupungin keskustasta. Koulu on täysin peruskorjattu kymmenen vuotta sitten. Opiskelijoita yhtenäiskoulussamme on tällä hetkellä noin 550 . Perusopetuksen lisäksi koulussamme toimii esiopetus, valmistavan opetuksen ryhmä sekä yläkoulun pienryhmä.

Haemme koulullemme oppilaslähtöistä ammattilaista ja hyvää työkaveria joukkoomme. Olemme inhimillinen ja kehitysmyönteinen lähes 50 opetuksen ammattilaisen työyhteisö. Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, sitoutumiskykyä koulun yhteisiin arvoihin ja kasvatuskäytöntöihin, oppilaslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä rauhallista ja harkitsevaa kasvatusotetta, sekä kokonaisvaltaista otetta oppilaisiin, luokkaan ja luokkatyöskentelyyn. Arvostamme kokemusta ja kiinnostusta opettamisen kehittämiseen, yhteisopettajuuteen ja tiimioppiseen. Digitaidot ja etäopetus hakijan täytyy luonnollisesti hallita.

Kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös ei kelpoiset hakijat huomioidaan.

Palkkaus OVTES:n mukaan.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset täytetään Kuntarekryn kautta, avain 440 104.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja kuten ePassi, työterveyshuolto sekä Kemi Cardilla saatavia etuja eri liikkeistä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Mika Timonen, mika.timonen@edukemi.fi, 040 554 9193

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Lasten ja nuorten palvelut, Syväkankaan koulu

Kemi on vehreä, vihreä, vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka.


Osoite: Kulmatie 7, 94700 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat