Sivutoiminen tuntiopettaja, Espanjan kieli - Lopen kunta

Sivutoiminen tuntiopettaja, Espanjan kieli - Lopen kunta

Haemme Lopen lukioon espanjan kielen sivutoimista tuntiopettajaa ajalle 6.8.2019-4.2.2020.
Opetusta on lukion 1. vuosikurssille viisi (5) tuntia viikossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen kelpoisuus. Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi, johon tehtäväkohtainen palkka perustuu. Tämän lisäksi tulee mahdolliset TVA-lisät.

Lopen kunta on siirtynyt käyttämään sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Lisätietoja antaa rehtori Vilho Ylönen 019 758 6265, vilho.ylonen@loppi.fi

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Lopen lukio
Osoite: Loppi

Lopen kunta on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa
Loppi on savuton työnantaja.
Lopen kunnassa on kahdeksan perusopetusta antavaa oppilaitosta, seitsemän alakoulua ja yksi yläkoulu. Yläkoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on viisi, joista tällä hetkellä kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus on osa sivistystoimea. Henkilöstöä kunnan kouluissa on yhteensä noin 130.

Tutustu työnantajaan