Sivutoiminen tuntiopettaja (resurssiopettaja) - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunnassa on haettavana sivutoimisen tuntiopettajan (resurssiopettajan) viransijaisuus (vak.nro 22222). Viran sijoituskoulu on Kasurilan koulu. Viransijaisuus on ajalle 8.2.2021-5.6.2021. Viikkotunteja on 14.

Etsimme reippaaseen joukkoomme luokanopettajaa, jolla on hyvät ihmisen kohtaamisen taidot niin oppilaan, huoltajan kuin työkavereidenkin kanssa ja joustavuutta nopeasti muuttuvissa arjen tilanteissa. Resurssiopettaja toimii sekä itsenäisesti luokassa että luokanopettajien työparina, joten edellytämme hakijalta halukkuutta samanaikaisopetukseen sekä taitoa ja kiinnostusta opettaa alakoulun eri oppiaineita kaikilla luokka-asteilla. Tarjoamme vaihtelevia työpäiviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista monipuolisesti erilaisten oppilasryhmien parissa. Opetustunnit jakautuvat kolmelle päivälle viikossa.

Viran pätevyysvaatimukset on määritelty opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetusta asetuksesta 986/14.12.1998. Sijaiseksi valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Valinnassa noudatetaan 2 kk:n koeaikaa. Palkkaus määräytyy OVTES:n ja Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.
Käsittelemme hakemuksia ja voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

https://peda.net/siilinjarvi/kasurila

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Tanja Hintikka, rehtori
044 740 1801
tanja.hintikka(at)siilinjarvi.fi

Siilinjärven kunta, Sivistyspalvelut, Kasurilan koulu
Osoite: Pihlajapolku 2, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka