Skip to main content
test
Sivutoiminen tuntiopettaja, rummut - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee Hyvinvointi- ja palvelualat -tulosyksikköön määräaikaista ammatillisten tutkinnon osien (instrumenttitaitojen kehittäminen ja musiikin esittäminen) sivutoimista rumpujensoiton tuntiopettajaa 26.5.2023 saakka. Aloitus on 18.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tule tulevaisuuden ammattilaisten tekijäksi Ekamin Kymen Konservatorioon!

Tässä opettajan tehtävässäsi opetat musiikkialan instrumenttitaitoja (rummut). Tehtäviisi kuuluu työelämälähtöisesti rytmimusiikkialan monipuolisten tyylilajien opetus. Päätoimipaikkana on Kotekon kampus Kotkassa.

Edellytämme:
• opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen (986/1998) mukaista kelpoisuutta
• työelämälähtöistä rytmimusiikkialan tuntemusta
• tiimityötaitoja
• digitaitoja

Arvostamme ja katsomme eduksi:
• aiempaa opettaja- ja kouluttajakokemusta
• työkokemusta rytmimusiikkialalta
• yhteistyökyvykkyyden, oma-aloitteisuuden ja kehittämismyönteisyyden

Tarjoamme:
• monipuoliset osaamisesi kehittämisen mahdollisuudet
• lakisääteisten työterveyshuollonpalvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut
• tukea työhyvinvointisi ylläpitämiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen muodossa

Mahdollisuus yhteispäätoimisuuteen Kotkan seudun musiikkiopiston kanssa, jos opetustunteja myös musiikkiopistolla.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat. Tehtävässä on viiden (5) kuukauden koeaika.

Tehtävä on ollut aiemmin haussa 11.5. - 25.5.2022. Työnantajan päättämä uusi hakuaika on 1.6. - 4.8.2022. Aiemmin tehtävää hakeneiden hakemukset ovat automaattisesti mukana haussa.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta hr-palvelut@ekami.fi tai numerosta 044 750 4990 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa tiimipäällikkö Jari Puheloinen 044 753 1632

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Kulttuuriala

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Osoite: Kymenlaaksonkatu 28, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat