Sjukskötare - Sipoon kunta

Sjukskötare - Sipoon kunta

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Vid hälsocentralens sjukhus i Sibbo finns en akut- och rehabiliteringsavdelning med 33 patientplatser. Patienterna kommer antingen hemifrån via jouren eller från specialsjukvården. Vårdarbetet utförs i välfungerande mångprofessionella team med ett rehabiliterande arbetssätt.

Är du aktiv, har eget initiativ och är positiv? Vad fint! Denna arbetsplats kan vara just för dig!

Vi söker nu en SJUKSKÖTARE fr.o.m. 3.6.2019, eller enligt överenskommelse.

ADL-rehabiliteringen av våra patienter är aktiv och vi använder digital dokumentering, vilket betyder att vår avdelning är papperslös. Vårdarbetet görs i fungerande och multiprofessionella team, och arbetet baserar sig på individuella rehabiliterande vårdplaner och respekt för patientens människovärde och rättigheter.

Vi erbjuder dig ett intressant och mångsidigt arbete, möjlighet att utveckla dina yrkeskunskaper samt stöd av trevligt arbetsgemenskap. Arbetsplatsen finns i Nickby intill goda trafikförbindelser.

Behörighetskraven för befattningen är sjukskötarexamen eller tidigare examen på institutnivå samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och goda muntliga och nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi värdesätter kunskaper i teamarbete och kundbetjäning samt en positiv och självständig inställning till arbete.

Villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt AKTA, och en prövotid på sex månader tillämpas. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2508,14 € + eventuella språk- eller arbetserfarenhetstillägg. Arbetet är treskiftsarbete och för uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.

Vänligen lämna in ansökningarna senast 27.5.2019 kl. 16.00 via den bifogade länken eller på vår webbplats www.sibbo.fi/rekry Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Lisätietoja

http://www.sibbo.fi

Tilläggsinformation ger avdelningsskötare Paula Lappalainen, tfn. 040 1914304, paula.lappalainen(at)sibbo.fi

Social- och hälsovårdsavdelningen, Akut- och rehabiliteringsavdelning
Osoite: Jussasvägen 14, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Tutustu työnantajaan