Sjukskötare - Loviisan kaupunki

Vi söker en sjukskötare till effektiverat serviceboende inom seniorservicen, placering vid arbetsförhållandet början Lyckan.

Lyckan erbjuder serviceboende dygnet runt för äldre. En del av bostäderna har två rum och passar speciellt bra för par. Lyckan finns i Pernå kyrkby, cirka 13 kilometer från Lovisa centrum.

Lyckans tillbygnad färdigställs delvis i december 2020, delvis i mars 2021. För tillfället finns det 12 klientplatser, efter att tillbyggnaden är klart kan vi erbjuda 28 klientplatser.

I och med tillbyggnaden ökar vårt personalbehov, vi söker nu en sjukskötare intresserad av äldrevård. Arbetet börjar 1.3.2021 eller enligt överenskommelse.

Vårt syfte är att skapa en god och angenäm hemlik boendemiljö tillsammans med klienterna, och att erbjuda möjlighet till att delta i stimulerande verksamhet som upprätthåller verksamhetsförmågan. De är viktigt för oss att respektera den boende och ta i beaktande individuella behov och resurser. Alla boende har en egenvårdare. Grundtanken i verksamheten är att upprätthålla en meningsfull vardag!

Behörighetskrav: yrkeshögskoleexamen inom social- eller hälsovård, eller tidigare motsvarande utbildning på institutnivå. Arbetstid 114,75 h/tre veckor. Uppgiften kräver kunskaper i båda inhemska språken. En prövotid på fyra månader tillämpas. Valda personer bör innan valet bekräftas förete godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Uppgiften förutsätter vaccinationsskydd enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

verksamhetsledare Camilla Strandberg, tfn 637 3640, camilla.strandberg@loviisa.fi
servicechef Ulrika Lundberg, tfn 0440 555 345, ulrika.lundberg@loviisa.fi

Grundtrygghetscentralen
Adress: Veckasbacken 7, Pernå, 07930 Pernaja

Kom jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människära och företagsvänlig service på två språk.

Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor cirka 18 000 personer.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta