Skip to main content
test

Vi söker en sjukskötare till ett ordinarie anställningsförhållande i hemvårdens värderingsteam. Arbetet inleds enligt överenskommelse.

Vi utvecklar tillsammans med Östra Nylands kommuner processen för trygg och smidig utskrivning av klienten från vårdenheten. Till det här teamet söker vi nu en sjukskötare till ett ordinarie anställningsförhållande, som vill vara med och utveckla den multiprofessionella arbetsgruppen tillsammans med andra aktörer. Människan och en smidig vardag är viktiga för oss.

Behörighetskravet är legitimerad sjukskötare.

Är du den utvecklingsvilliga, inspirerande och entusiastiska sjukskötare som vill vara med och utveckla en ny verksamhetsmodell i Östra Nyland?

Du har intresse att arbeta med äldre människor för att hjälpa dem att klara sig i vardagen, god social kompetens och teamarbetsfärdigheter samt innovativ och motiverad inställning till arbetet. Kunskaper i båda inhemska språken räknas som merit. Körkort och möjlighet att använda egen bil är önskvärt.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § samt 48 a § i lagen om smittsamma sjukdomar. I social- och hälsovårdsuppgifter krävs det ett fullt vaccinskydd mot sjukdomen Covid-19 eller att du laboratorieverifierat har haft sjukdomen Covid-19 högst sex månader tidigare.

Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut. Prövotiden är sex månader.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 2700,86€/månad. Arbetstiden är 38,15 h/vecka.

Skicka din ansökan senast 30.11.2022 före kl. 15 via länken Sök nu.

Mera information ger hemvårdsledaren Mikaela Westerlund, tfn 040 512 1266, mikaela.westerlund2@porvoo.fi.


Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ger hemvårdsledaren Mikaela Westerlund, tfn 040 512 1266, mikaela.westerlund2@porvoo.fi.

Lär dig mer om oss

Hemvård

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat